ЗА НАС

Ние от ТЕМ Дизайн студио предлагaме цялостни и качествени услуги в сферата на рекламата и дизайна от 1992 година. Можем да Ви помогнем с изграждане на облика на вашата корпоративна идентичност, събитие или продукт. Дългогодишният опит, образование и креативност на нашите дизайнери ни отличават и превръщат в избор на компании от множество индустрии. Графичните ни решения, отличаващи се с изчистен и оригинален дизайн, се дължат на индивидуалния ни подход към всеки клиент. Дълготрайното сътрудничество с клиентите и осъществяване на техните бизнес и маркетинг цели са от изключителна важност както за нас, така и за партньорите ни.
В ТЕМ Дизайн вярваме, че качеството на творческите решения в рекламата, предизвиква интерес и развива потенциала, скрит във всеки бизнес. Ние поемаме ангажимент за практическата реализация на всички наши дизайнерски решения - дългогодишният ни опит в печатните технологии и рекламната реализация са основно наше предимство.

УСЛУГИ

ТЕМ Дизайн предлага:
- дизайн на лого и корпоративна идентичност
- дизайн, предпечат и печат на рекламни материали: плакати, брошури, каталози, списания, дипляни, листовки, папки, класьори с индивидуален дизайн, папки с магнити, стенни каледари, настолни календари, работни календари, настолни календар-бележнии, бележници с индивидуален дизайн, календар бележници, луксозни бележници, блокнотове, покани, луксозни пликове и др.
- дизайн, предпечат и печат на опаковки: етикети, стандартни и луксозни кутии, кластери, торбички, некхенгери и др.
- проектиране и реализация на външна реклама.
изработка на сайт